Frode Hamre kusker kapable Whisky Voice, som slo til med en flott andreplass i riksløpene i Stavanger forrige lørdag.
Frode Hamre kusker kapable Whisky Voice, som slo til med en flott andreplass i riksløpene i Stavanger forrige lørdag.

Travet: Råsterk Whisky i Stavanger

Nyervervelsen til Endre Storhaug på Nesbyen gir avkastning. Forrige lørdag sto hesten Whisky Voice for en flott prestasjon i V75 på Forus i Stavanger.

Whisky Voice var helt klart blant favorittene til å vinne sitt løp, men selv om han ble nummer to så skal man absolutt ikke tro det var noen skuffende innsats.

Knallhard innledning

Han kom seg ok i gang fra start, men måtte gå i tredjespor rundt den første svingen, mens det ble kjørt veldig hardt og tøft i tet. Han kom seg frem i dødens mot den andre svingen og måtte dermed gå uten rygg hele løpet.

Artikkelen held fram under annonsen.

25 000 på konto

Det koster helt klart masse krefter, og han fikk ikke kloa i vinneren til slutt, men innsatsen til andreplass var mektig god! Seksåringen travet 15,5a/2100 meter og fikk med seg 25 000 kroner til sine eiere Endre Storhaug og Harald Martinsen. Sistnevnte fra Tyristrand. Og Whisky’n skal ut i et nytt V75-løp allerede på Bjerke kommende onsdag, og da kan det bli mer moro for gjengen rundt hesten.

Tiria leverte igjen

Tiria Jet var tilbake i ett av sine «vanlige», dårlige spor på Bjerke forrige fredag. Men hoppa til Maren Øyo leverte nok en gang et bra løp og spurtet inn til femteplass på tiden 16,8a/2100 meter fra køen. Maren kusket selvsagt selv. På Leangen mandag kveld startet Yankee Cat, men Jan Svello-oppdrettet galopperte seg vekk.