annonse

Travet: Det ble langt til mål på Bjerke

Det kunne ligge an til en duell i onsdagens V75-løp på Bjerke, men dessverre ble ingen av hallinghestene med i den fremre treffen til slutt.

  • Øyvind A. Brusletten

Den ene har trådd sine føll-sko på Torpo, mens den andre deltakeren er eid og trent på Geilo. Jerkeld Frøya fikk en reise innvendig, men fant det veldig langt til mål og ble svært sliten til slutt. Hun stoppet godt opp og endte uplassert på tiden 31,1a/2100 meter. Litt lengre frem i feltet, dog uten premie på tiden 30,4a/2100 meter, endte Magnums Mocca. Hun havnet bak i køen fra start og fullførte anstendig uten å få betalt for det. Gunvald Åsegård er oppdretter av Jerkeld Frøya, mens Inge Brusletto trener og eier Magnums Mocca.

Var i seiersstriden

Faks Blæsen prøvde noe nytt på Klosterskogen, mandag kveld. Montéløp – det vil si vanlig travløp, bare med rytter på ryggen. Han kom etter hvert opp som fjerdehest i det langstrakte feltet. Han var i seiersstriden mot oppløpet, men det ebbet litt ut til slutt. Han fikk med seg en fjerdeplass på tiden 32,2v/2140 meter.

Uheldig med opplegget

SK’s Sagitta startet i Bergen torsdag kveld. Hun stakk til tet og var med på en 1.10-åpning, og det er kjapt nok i januar! Etter hvert slapp hun føringen til en leder som ble veldig sliten i siste sving. Dermed ble hun noe hindret, men hun spurtet fint til tredjeplass da det løste seg. Hun travet 16,7a/2100 meter, og det er Torgeir Fagermo på Gol som eier.

Ny premie i Bergen

Almoda er en jevn og flink traver, og hun plukker premier jevnt og trutt i byen mellom de syv fjell. Torsdag kveld var hun igjen ute på travparken, og etter en smygreise innvendig fullførte hun godkjent til femteplass. Hun er eid og oppdrettet av Brit og Hans-Henry Dregelid fra Geilo. Tiden ble 31,6v/2120 meter.

Kommende starter

Foreløpig ser det ganske rolig ut på startfronten frem mot midten av neste uke. I går var Ty Venn til Margrethe Nilsen på Geilo ute på Jarlsberg, mens Inge Brusletto tar turen til Biri i dag med Nubgards Stina. Vi får håpe det tar seg litt opp med starthester mot neste helg.

annonse