Alle desse har valt å ta lærlingtida si i Hallingdal, no jobbar dei på Vestlia. F.v. Synne Nybakke (lærling i resepsjonen), Cathrine Stenmark (resepsjonssjef), Alexander Gullesen (hotellsjef), Daniel Jonassen Svendsrud (sous chef), Ludvig Palmgren (restaurantsjef), Audun Ekse (kokk) og Ove Fekene frå Hallingdal Opplæringskontor.
Alle desse har valt å ta lærlingtida si i Hallingdal, no jobbar dei på Vestlia. F.v. Synne Nybakke (lærling i resepsjonen), Cathrine Stenmark (resepsjonssjef), Alexander Gullesen (hotellsjef), Daniel Jonassen Svendsrud (sous chef), Ludvig Palmgren (restaurantsjef), Audun Ekse (kokk) og Ove Fekene frå Hallingdal Opplæringskontor.

Vil at fleire skal gjera som Audun

Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her