annonse

Håpar på meir sal av småmat og lefsekling

Det var fleire som smakte småmat for fyrste gong då dei besøkte Herlig AS. Frå venstre
VELSMAKANDE: Musli Ahmeti som er assisterande butikksjef i Drammen, Henrik Andreassen (assisterande ferskvaresjef i Sande i Vestfold) og driftskonsulent i Meny, Kjetil Ringnes (Foto: ELIAS DAHLEN)
HISTORIE
HISTORIE: Dei tilreisande fekk eit lite foredrag om småmat som Lise Laa stod for. (Foto: ELIAS DAHLEN)
Frå venstre
INITIATIVTAKARAR: Gunn Kristin Øen Uthus (Herlig AS), Grethe Bjerke (Levels lefsebakeri) og Ann Irene Haugen. (Foto: ELIAS DAHLEN)

+ Tilsette frå Meny i Buskerud fekk høyre meir om Hallingdals tradisjonsrettar då dei vart invitert av lokale produsentar.

Elias Dahlen


annonse