annonse

Slik hamnar lammet på middagsbordet

Moro
Moro: Hans og Linn frå Oslo, synest det var veldig moro å forske på ull. (Foto: )
Lammepartering
Lammepartering: Folk samla seg fort rundt Ingrid Helleland Haugo då ho parterte eit lam. (Foto: )
Nysgjerrig
Nysgjerrig: – Er det ein sau, spurde nokon av borna. (Foto: )
Gamaldags
Gamaldags: – Det er ikkje så mange som veit korleis ein laga rullepølse på gamlemåten, seier Ingrid. (Foto: )
Strikking
Strikking: Sabine Beckel gjekk rundt å strikka under Markens Grøde i Nesbyen. (Foto: )
Tema
Tema: I år var det sau og ull som hovudtema. (Foto: )
Smil
Smil: Hestar smiler til kamera. – Dyra drog nok ein del folk, seier Arnhild Kopperdal. (Foto: )

+ Både lammepartering og levande dyr trekte mange folk til Markens Grøde på Hallingdal Museum i Nesbyen.

Cecilie Skogheim


annonse