Cecilie Løken. (Arkivfoto)
Cecilie Løken. (Arkivfoto)

Fløyte og klassisk gitar

Torsdag kveld inviterer Kulturkrydder igjen til konsert i Galleri Gol. Denne gangen blir det den vakre kombinasjonen med tverrfløyte og klassisk gitar.

Cecilie Hesselberg Løken er bosatt i Stockholm, men opprinnelig fra Drammen. Hun er en ettertraktet fløytist som har spilt med mange store orkestre, både som solist og orkestermedlem. Hun har spilt i Carnegie Hall, Royal Albert Hall, Versailles og nå altså på Gol. Løken har vært på Gol tidligere i forbindelse med Det Norske Kammerorkesters konserter og skolebesøk.

Thomas Kjekstad er en av landets fremste utøvere på klassisk gitar med utdanning fra Norges musikkhøyskole. Han er en aktiv konserterende gitarist, og har i tillegg til solokonserter spilt med KORK og Oslo-Filharmonien.

Artikkelen held fram under annonsen.

De to vil både spille duo- og solostykker. Det vil bli et spennende program med vidt spenn med musikk fra argentinske Astor Piazzolla til den lokale komponisten Arild Jensen. Cecilie Hesselberg Løken har arbeidet frivillig med hjelpearbeid for flyktninger i Lesvos, og vil også vise bilder og dele noen av sine opplevelser.