annonse

Byr på teatralsk korsong med tenna på tørk

Tenna på tørk
Tenna på tørk: Bjørg Myrestøl spelar rolla som gamlefar i «Ung og vill på 70-talet». Det sjarmerande smilet er uimotståeleg og gamlefar får kyss på kinnet av Rita Kleiv. (Foto: Tor Folgerø)
Far og son
Far og son: Kor i Høve markerer jubileum med å sette opp syngespelet «ung og vill på 70-talet». Bjørg Myrestøl (t.v.) spelar rolla som gamlefar, her i dialog med sonen Lars, spelt av Anne Lise Lerberg. (Foto: Tor Folgerø)
Premierenervar
Premierenervar: Kor i Høve gjer seg klare til jubileum og premiere på syngespelet «Ung og vill på 70-talet» i Bygdahall. (Foto: Tor Folgerø)
Sjarmerande smil
Sjarmerande smil: Vanskeleg å ikkje bli fascinert av det sjarmerande smilet til Bjørg Myrestøl, som spelar rolla som gamlefar i syngespelet «Ung og vill på 70-talet». Solfrid Fossly (bak f.v.) og Gro Røneid. (Foto: Tor Folgerø)
Mopedist og korsongar
Mopedist og korsongar: Gro Røneid (fremst) spelar rolla som ein traust bygdegut med moped. Her har bygdeguten tatt plass i sopranrekkja til Kor i Høve. Tove Skogly (bak f.v.), Simone Ch. Thorsteinsson og Elise Lybekk. (Foto: Tor Folgerø)
Gebisshumor
Gebisshumor: Bjørg Myrestøl, i rolla som gamlefar, har eit smittande smil. Det er vanskeleg å ikkje trekkje på smilebandet når ho henger gebisset til tørk. (Foto: Tor Folgerø)
Dirigent og pådrivar
Dirigent og pådrivar: Beate Gudbrandsgård er kordirigent, koreograf og medforfattar av manus. (Foto: Tor Folgerø)
Duett
Duett: Rita Kleiv (t.v.) og Mai Lis Holestøl, her i rolla som ordførar i Hol. (Foto: Tor Folgerø)
Fullt orkester
Fullt orkester: Kor i Høve har henta inn profesjonell hjelp i bandet. Filip Marinchev (tangentar), Arild Jensen (gitar), Hallvard Gjøstein (bass) og Espen Bergo (trommer). (Foto: Tor Folgerø)
Jubileum
Jubileum: Kor i Høve feirar jubileum og set opp syngespelet «Ung og vill på 70-talet». (Foto: Tor Folgerø)

+ Kor i Høve har 15 årsjubileum og er klare med premiere på sjølvskriven musikal. Det betyr humor og songglede på Bygdahall.

Tor Folgerø


annonse